Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οταν το βήμα της Βουλής γίνεται τσίρκο (εικόνες)

29 Απριλίου, 2015 by Σταματίνα

bouleutes-kanounpolitiki-me-cd-player-galampalonia_5.w_l Κασετοφωνάκια, cd player, γάλα και φρατζόλες, μπαλόνια και ιπτάμενα μνημόνια έχουν κατά καιρούς διανθίσει

τα «επιχειρήματα» βουλευτών κατά την ομιλία τους στην Βουλή.

Η  πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ως Βουλευτής της αντιπολίτευσης είχε χαλαρότερη σχέση με την τήρηση του Κανονισμού και της ευταξίας που σήμερα απαιτεί. Οπως όταν προερχόμενη από πορεία  «σήκωσε» κόκκινο μπαλόνι στην Ολομέλεια του Σώματος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις απολύσεις εργαζομένων από γνωστή εταιρία αναψυκτικών.

 

 

Η Λιάνα Καννέλη με το αγωνιστικό πάθος που τη διακρίνει έβγαλε μια φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα για να καταδείξει τα δεινά των μνημονιακών πολιτικών εις βάρος των Ελλήνων.

Η κ. Κανέλλη θέλησε να παραδώσει το γάλα στον τότε αντιπρόεδρο Ευάγγελο Αργύρη που ….παραδόθηκε.

Στη συνέχεια η βουλευτής κατέθεσε τα «ντοκουμέντα» στην υπηρεσία των…εγγράφων.

 

Δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι είχε χρησιμοποιήσει στο βήμα της Βουλής και ο επίσης ηθοποιός – βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης προκειμένου να  ακούσουν οι βουλευτές με τη φωνή του Αντώνη Σαμαρά όσες δεσμεύσεις του δεν τήρησε.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε και ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ  Γιάννης Μαυρίκος όταν σε έξαλλη κατάσταση είχε εκσφενδονίσει από τα έδρανα  έναν από τους τόμους της δανειακής σύμβασης την ώρα που στο βήμα ήταν ο τότε υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το ύφος του Νίκου Καραθανασόπουλου είναι αψευδής μάρτυρας της πρωτοφανούς ενέργειας του βουλευτή του ΚΚΕ.

 

thetoc

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2015 at 16:21 and is filed under ΑΣΤΕΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply