Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίπεδη κοιλιά μέχρι το καλοκαίρι: 4 απλά βήματα για την αποκτήσετε

29 Απριλίου, 2015 by Σταματίνα

epipedikoilia Αν ονειρεύεστε επίπεδη κοιλιά και κοιλιακούς «φέτες», αλλά παρά την εξαντλητική γυμναστική και δίαιτα δεν

μπορείτε να τα αποκτήσετε, ο James Staring σας έχει τη λύση ώστε να διώξετε μια για πάντα το εκνευριστικό σωσίβιο.

Με τέσσερα απλά κόλπα θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τη φουσκωμένη κοιλιά και να βγείτε κορμάρες στην παραλία.

Φάτε υδατάνθρακες μετά τη γυμναστική, όχι όμως λευκό ψωμί και ζυμαρικά

Καλό θα ήταν μετά τη σωματική άσκηση να μη γίνεται υπερκατανάλωση τροφών πλούσιων σε υδατάνθρακες. Το γεύμα σου μετά την προπόνηση χρειάζεται να περιέχει πρωτεΐνη αλλά και ένα μέρος υδατάνθρακα, ώστε να ενεργοποιηθεί η παραγωγή ινσουλίνης, η οποία βοηθάει τα διατροφικά στοιχεία να μετακινηθούν πιο γρήγορα στον μυικό ιστό.

Κάντε ασκήσεις που περιλαμβάνουν πολλές μυικές ομάδες

Οσο περισσότερες μυικές ομάδες λειτουργούν όταν ασκήστε, τόσες περισσότερες θερμίδες καίτε κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά. Οι σύνθετες κινήσεις χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, ενώ ο μεταβολισμός σας λειτουργεί γρηγορότερα.

Κάντε έντονη διαλειμματική προπόνηση μικρής διάρκειας

Σύμφωνα με μελέτη του Canada’s McMaster University, η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση επιτυγχάνει τα οφέλη άσκησης σε λιγότερο χρόνο απ’ ό,τι το να περπατά κάποιος στον διάδρομο με σταθερό ρυθμό. Ως εκ τούτου, μπορείτε πραγματικά να επιτύχετε περισσότερα με λιγότερη άσκηση.

Να γράφετε τι τρώτε αλλά και το πώς νιώθετε δύο ώρες μετά το γεύμα

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής πολλές φορές μας κάνει να επιλέγουμε το φαγητό μας αρκετά γρήγορα, χωρίς να το πολυσκεφτόμαστε. Για να έχετε, λοιπόν, μια ιδέα του τι τρώτε και πώς νιώθετε γι’ αυτό μετά από λίγες ώρες, καλό θα ήταν να το σημειώνετε. Ετσι, θα ξέρετε τις θερμίδες που έχετε φάει, θα προσέχετε αν έχετε ξεφύγει, αλλά και -το σημαντικότερο- θα μετράτε την ενέργειά σας και θα βλέπετε σε τι κατάσταση είστε μετά το πέρας κάποιων ωρών.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Απριλίου, 2015 at 20:44 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply