Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΔΕΥΑ Γρεβενών: Ενδεχόμενες διακοπές νερού

27 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

γυναικα ποτηρι νεροΗ Δ.Ε.Υ.Α.Γ. ανακοινώνει ότι λόγω των εργασιών εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Γρεβενών και νέες δεξαμενές ύδρευσης»:

  • την Τρίτη 28/04/2015 από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα η υδροδότηση της πόλης των Γρεβενών θα γίνεται μόνο από το βοηθητικό σύστημα ύδρευσης (γεωτρήσεις) και ενδέχεται να παρουσιαστούν διακοπές νερού σε κάποιες περιοχές.
  • την Τετάρτη 29/04/2015 από το πρωί μέχρι το απόγευμα λόγω εργασιών σύνδεσης των νέων δεξαμενών ύδρευσης στη θέση Αγία Παρασκευή ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές της υδροδότησης σε περιοχές που υδροδοτούνται από την δεξαμενή στη θέση Αγία Παρασκευή (νότια της οδού Κ. Ταλιαδούρη) και είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης.
  • την Πέμπτη 30/04/2015 από το πρωί μέχρι το απόγευμα λόγω εργασιών σύνδεσης των νέων δεξαμενών ύδρευσης στη θέση Αγία Παρασκευή με τους υδατόπυργους στις θέσεις Καλαμίτσι – Πατώματα ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές της υδροδότησης στις περιοχές αυτές.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2015 at 21:08 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply