Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Κρήτη sold out το μεγαλύτερο πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων

24 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Κόστος πάνω από 1.000 ευρώ το άτομο
SXESEIS
Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη για να περάσουν, στη Σταλίδα, μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να…απολαύσουν τις δικές τους ηδονές με πρώτιστο την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα!

Αλλά και στην Κρήτη είναι βασικό θέμα συζήτησης στον τουριστικό κλάδο αφού ο σεξουαλικός τουρισμός είναι πια από τις μεγάλες βιομηχανίες, από αυτές που αφήνουν πολύ χρήμα…

Η Κρήτη επελέγη από το SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ!

Όσοι πάντως δεν πρόλαβαν…να ξεχάσουν την όμορφή Κρήτη γιατί η…εκδρομή είναι ήδη sold out! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η εκδρομή είχε πολλαπλάσια ζήτηση από τις κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο στην Κρήτη. Κι ας στοίχισε από 1000 ευρώ το άτομο! Οπότε όσοι ανά τον κόσμο ήθελαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να απολαύσουν …συνδυαστικά πράγματα ή θα περιμένουν την επόμενη φορά ή πρέπει να προτιμήσουν Μεξικό τέλος Μαϊου!

«Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα» έχει πει ο ξενοδόχος που έκλεισε το χρυσό συμβόλαιο.

Για την εχεμύθεια δεν συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ, σύμφωνα με το cretalive, θα φέρει μαζί του…40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

This entry was posted on Παρασκευή, 24 Απριλίου, 2015 at 23:30 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply