Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το κόστος της τριήμερης συνεδρίασης της επιτροπής για το Χρέος -16.750 ευρώ για τη διαμονή και το φαγητό των μελών της.

6 Απριλίου, 2015 by Σταματίνα

Καταγραφή Κάτι παραπάνω από 16.000 ευρώ θα στοιχίσει η πρώτη τριήμερη συνεδρίαση της επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους στη Βουλή, η οποία κατά την έναρξή της σήμερα προκάλεσε τις σφοδρές αντιδράσεις των

κομμάτων της αντιπολίτευσης τα οποία δεν είχαν κληθεί στην εκδήλωση και αγνοούσαν ότι το παρόν θα έδινε και θα μιλούσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Οπως φαίνεται από τις δύο αποφάσεις που αναρτήθηκαν χθες στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, η προϊσταμένη του τμήματος προϋπολογισμού και ο γενικός γραμματέας της Βουλής ενέκριναν δύο κονδύλια, ένα ύψους 6.750,00 ευρώ για «την πληρωμή των εξόδων διαμονής της ομάδας εργασίας ξένων επιστημόνων που θα μετέχουν στην επιτροπή για το λογιστικό έλεγχο του χρέους που θα διεξαχθεί στη Βουλή των Ελλήνων, Αίθουσα Γερουσίας, από τις 3 έως και τις 8 Απριλίου 2015» και ακόμη 9.000,00 ευρώ «για την εστίαση των συμμετεχόντων» στην προαναφερθείσα επιτροπή.

Δείτε τις δύο αποφάσεις πατώντας εδώ:0z-037y.pdf

και εδώ:0e-037y.pdf

iefimerida

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2015 at 20:09 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply