Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πασχαλινή εκδήλωση του Δήμου Γρεβενών για τα μικρά παιδιά (εικόνες)

6 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

dhmos 3Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων η προγραμματισμένη πασχαλινή εκδήλωση του Δήμου για τα μικρά παιδιά, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ Γρεβενών.

dhmos 2Η εκδήλωση ξεκίνησε με την αφήγηση παιδικών παραμυθιών με πασχαλινή θεματολογία, ενώ στη συνέχεια τα μικρά παιδιά ανάπτυξαν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες σε διάφορες κατασκευές υπό την καθοδήγηση πάντα των σπουδαστριών και καθηγητριών του ΙΕΚ. Στο τέλος οι μικροί πρωταγωνιστές παρέλαβαν ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο το οποίο φιλοτεχνήθηκε από τις διοργανώτριες.

dhmos 1

Ευχαριστούμε πολύ τόσο τις καθηγήτριες όσο και τις σπουδάστριες του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΙΕΚ Γρεβενών οι οποίες εμπνεύστηκαν και ανέλαβαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τα παιδιά με τους γονείς τους για τη θερμή τους παρουσία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2015 at 17:43 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply