Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σιάτιστα: Σάτιρα χαμόγελα και…… Χάλκινα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σερβετά!

5 Απριλίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

SERVETASΜε το μοναδικό, ξεχωριστό, δικό του τρόπο, που γνωρίζει πολύ καλά  πως να σκορπά χαμόγελα, ο Γιάννης Σερβετάς παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο 2015», στο Πνευματικό κέντρο Σιάτιστας, το Σάββατο 4 Απριλίου.

Μαζί του ήταν και ο συνεργάτης του Βασίλης Δέλιος, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης η Παραδοσιακή Ορχήστρα «Άρχοντες» έπαιξαν Χάλκινα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη Βραδιά.

Ο σύλλογος του 1ου Δημοτικού σχολείου Σιάτιστας, ευχαριστεί τον συγγραφέα και τον εκδοτικό οίκο ΙΑΝΟΣ, για την αποδοχή της πρόσκλησης, το Δήμο Βοΐου και την Βιβλιοθήκη Σιάτιστας για την υποστήριξη καθώς και τα ΜΜΕ που προέβαλαν την εκδήλωση, αλλά και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ειδικά όσους ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη, Βέροια και περιοχές της Κοζάνης για να την παρακολουθήσουν.

sierafm

This entry was posted on Κυριακή, 5 Απριλίου, 2015 at 19:22 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply