Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόσκληση από τους φίλους του Γ. Πασχαλίδη Γρεβενών

31 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

πασχαλιδησΜε χαρά σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και ετερογνωσίας μέσα από το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, έμπνευση και δημιουργία του σπουδαίου ερευνητή Γιώργου Πασχαλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στα Γρεβενά την 6η Απριλίου 2015, Μ. Δευτέρα, στην μανιταροταβέρνα «Αυλαίς», από τις 4 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis έχει παρουσιαστεί σε παγκόσμια συνέδρια Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής, Ψυχιατρικής Γενετικής, Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομιών, καθώς επίσης Αεροδιαστημικής και Ναυτικής Ακραίων Συνθηκών, κερδίζοντας το σεβασμό και την αποδοχή της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, χαρακτηρίζοντας το ως Σύγχρονη Μεταφραστική Νευροεπιστήμη.

Συγκεκριμένα, έχει αποδείξει τη σύνδεση ανάμεσα στην εγκεφαλική λειτουργία/χαρακτήρα του ανθρώπου με τη χλωρίδα του εντέρου και τη σκελετική δομή του οργανισμού, με συμπέρασμα τη φανερή διάκριση των ανθρώπων σε τρεις τύπους. Ο κάθε τύπος παρουσιάζει συγκεκριμένη εγκεφαλική λειτουργία και συγκεκριμένες σωματικές αδυναμίες. http://georgepashalidis.com

«Η σωματική ασθένεια είναι αποτέλεσμα άσχημων σκέψεων και κατά συνέπεια λανθασμένου τρόπου ζωής. ΜΕΤΑΝΟΩ δεν σημαίνει μετανιώνω, αλλά ΑΛΛΑΖΩ ΝΟΥ! Ας αλλάξουμε νου, αρχίζοντας να ασχολούμαστε με ζητήματα που έχουν αληθινή αξία στη ζωή, αυτά που βελτιώνουν το ήθος, την καθημερινότητα και τις σχέσεις μας. Μέσα από τη γνώση των τριών ανθρώπινων τύπων μπορούμε τώρα να γνωρίσουμε σε βάθος τον εαυτό, την οικογένεια και τους φίλους μας και να βελτιώσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία».

Ομάδα Tri-Anthropo-Type Paschalidis Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2015 at 18:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply