Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σοκ: «Ανήμπορος προς εργασία» ο Lubitz την ημέρα της συντριβής -Εσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά

27 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΕΙΧΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΓΩΓΗ…

GERMANOSΟ Lubitz έκρυβε από την εταιρεία του το γεγονός ότι ήταν άρρωστος (ψυχικά). Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται σε σχετική έκθεση της Eισαγγελίας του Ντίσελντορφ.

Μεταξύ άλλων, η Εισαγγελία της γερμανικής πόλης τονίζει ότι κατά τις έρευνες της Αστυνομίας στα σπίτια του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus βρέθηκαν σκισμένα ιατρικά έγγραφα τα οποία αναφέρονται στην ασθένεια του Lubitz (και στη θεραπεία που έπρεπε να λαμβάνει), χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στην εισαγγελική έκθεση συγκεκριμένα από τι έπασχε.

Ωστόσο, γερμανικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι σε έγγραφα της αεροπορίας αναφέρεται ότι ο 28χρονος έπασχε από κατάθλιψη και ότι απαιτούνταν να παρακολουθείται και να αξιολογείται συνεχώς.

Μεγαλύτερο σοκ προκαλεί, ωστόσο, το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις γερμανικές εισαγγελικές Αρχές, ο 28χρονος πιλότος-δολοφόνος, εκτός του ήταν άρρωστος, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνταν ιατρικά, ενώ ο γιατρός του τού έγραφε τακτικά άδειες τις οποίες ο ίδιος έσκιζε και δεν τις εμφάνιζε πουθενά. Τέτοιες σημειώσεις για την αρρώστια του βρέθηκαν σκισμένες στο σπίτι του. Μάλιστα, την ημέρα της συντριβής ο γιατρός τού είχε γράψει αναρρωτική άδεια, ως «ανήμπορο προς εργασία», αλλά εκείνος δεν εμφάνισε ποτέ το χαρτί στον εργοδότη του. Το χαρτί αυτό βρέθηκε σκισμένο στο σπίτι του και αυτό οδηγεί τις εισαγγελικές Αρχές στο προσωρινό συμπέρασμα ότι ο Lubitz έκρυβε από τους εργοδότες το γεγονός ότι ήταν άρρωστος.

Στο σπίτι του Λούμπιτς δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας ή αποδείξεις ότι η πράξη του είχε πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ο γερμανός εισαγγελέας τόνισε, πάντως, ότι θα χρειαστούν αρκετές ημέρες προκειμένου να αναλυθούν τα ευρήματα.

iefimerida

This entry was posted on Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2015 at 20:18 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply