Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις των φορέων του Δημοσίου για προσωπικό

24 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

dhmosio - ΔΗΜΟΣΙΟ

Σήμερα λήγει η προθεσμία για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων αναγκών σε προσωπικό, σε υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι η σημερινή είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έπειτα και από την παράταση που είχε δοθεί την Παρασκευή (σ.σ. η αρχική προθεσμία έληγε στις 19 Μαρτίου).

Οπως αναφερόταν στην εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η παράταση αποφασίστηκε «κατόπιν υποβολής προφορικών και εγγράφων αιτημάτων πολλών φορέων για παράταση της προθεσμίας και προκειμένου η υπηρεσία μας να έχει ολοκληρωμένη και ασφαλή εικόνα των αιτημάτων για το σύνολο των φορέων».

Υπενθυμίζεται ότι η εγκύκλιος για την αποστολή αιτημάτων κάλυψης άμεσων λειτουργικών αναγκών σε προσωπικό, έχει αποσταλεί προς όλους τους φορείς του δημοσίου ενόψει της κατάθεσης σχεδίου νόμου (ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση) για την επαναπρόσληψη απολυμένων και διαθέσιμων του δημοσίου, καθώς και την απορρόφηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ.

This entry was posted on Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2015 at 11:04 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply