Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών: Ο νομός Γρεβενών μπαίνει οριστικά στο «γύψο»…

18 Μαρτίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΠΑΣΟΚ Πενήντα ημέρες έχει συμπληρώσει στην εξουσία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – «Ψεκασμένων». Σ’ αυτό το διάστημα επιδεινώθηκαν τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και

πολλές θυσίες των πολιτών πήγαν χαμένες.

Η κυβέρνηση, θυμίζοντας «τηλεοπτικό περιπλανώμενο θίασο», κατάφερε στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους να εξασφαλίσει «αντιμνημονιακή» επέκταση του μνημονίου και «τροϊκανικό» έλεγχο απ’ τους «θεσμούς». Καμία λύση δεν έχει για τη χρηματοδότηση της χώρας, κανένα σχέδιο για ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας.

Το ΠΑΣΟΚ, με την πολιτική του και τις προτάσεις του τα προηγούμενα χρόνια, οδηγούσε τη χώρα σε ασφαλή έξοδο απ’ την κρίση και σε προληπτική πιστωτική γραμμή στήριξης από τους Ευρωπαίους (όπου η Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί απ’ τις αγορές). Μόνο έτσι θα τελειώσουν τα μνημόνια και θα επιστρέψει σιγά σιγά η κανονικότητα στη ζωή μας.

Αντίθετα, η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να υπόσχεται εξεταστικές επιτροπές και να μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις σαν να βρίσκεται ακόμη στην αντιπολίτευση. Τα χαρακτηριστικά που τη διακρίνουν είναι το ψέμα και η υποκρισία. Ευχόμαστε να αναλογιστεί γρήγορα τις ευθύνες της και να πολιτευτεί με βασικό γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και όχι το κομματικό.

Κλείνοντας, σε τοπικό επίπεδο, μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων βουλευτικών εκλογών μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ο νομός Γρεβενών μπαίνει οριστικά στο «γύψο». Ο βουλευτής ασχολείται μόνο με την αυτοπροβολή του ενώ ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έχει ως πρωταρχικό στόχο τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με μέλη του. Τα προβλήματα των Γρεβενών μπορούν να περιμένουν…

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Ο Γραμματέας
Πρίντζας Δημήτριος

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Μαρτίου, 2015 at 19:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply