Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υεμένη: Ο πατέρας της απαχθείσας Γαλλίδας εκλιπαρεί τους απαγωγείς να δείξουν ανθρωπιά

26 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

«Εδώ και δύο ημέρες ζω έναν εφιάλτη»

γαλλιδαΗ 30χρονη απήχθη «την ώρα που εργάζονταν στη Σανάα σε ένα σχέδιο κοινωνικού σκοπού για το λαό της Υεμένης»

Ο πατέρας της Γαλλίδας Ιζαμπέλ Πριμ που απήχθη την Τρίτη στην Υεμένη απηύθυνε έκκληση προς τους απαγωγείς της «να επιδείξουν ανθρωπιά» και να την αφήσουν ελεύθερη «το συντομότερο δυνατό», όπως και τη νεαρή Υεμενίτισσα που ήταν μαζί της.

«Περνάμε αυτή τη δοκιμασία με εμπιστοσύνη και βρισκόμαστε στο πλευρό των γαλλικών αρχών με τις οποίες είμαστε σε συνεχή επαφή και των οποίων γνωρίζουμε την αποφασιστικότητα να ξαναβρεί την ελευθερία της η κόρη μας», ανέφερε ο Ζαν-Νοέλ Πριμ σε ανακοίνωσή του.

«Η Ιζαμπέλ αγαπούσε την Υεμένη και επιθυμούσε να συνεχίσει την αποστολή της ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες», υπογράμμισε ο ίδιος, ο οποίος ενημερώθηκε την Τρίτη για την απαγωγή της κόρης του και μιας νεαρής Υεμενίτισσας η οποία τη συνόδευε «την ώρα που εργάζονταν στη Σανάα σε ένα σχέδιο κοινωνικού σκοπού για το λαό της Υεμένης».

«Εδώ και δύο ημέρες ζω έναν εφιάλτη», υπογράμμισε ο Πριμ.

Η Ιζαμπέλ Πριμ, 30 ετών, που εργαζόταν για μια εταιρεία που είχε αναλάβει την υπεργολαβία ενός προγράμματος εν μέρει χρηματοδοτούμενου από την Παγκόσμια Τράπεζα, και η Υεμενίτισσα διερμηνέας της Σερίν Μακάουι απήχθησαν στη Σανάα από άνδρες που είχαν μεταμφιεστεί σε αστυνομικούς την ώρα που κατευθύνονταν στην εργασία τους.

protothema

This entry was posted on Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2015 at 23:28 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply