Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μεγαλόπολη: Επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον μητροπολίτη Ιερεμία

22 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

εκκλησια μεγαλοποληΚατά την είσοδο των επισήμων στον ναό ο δεσπότης τους έκανε παρατήρηση γιατί άργησαν για λίγα λεπτά και τότε με προτροπή της Προέδρου της Βουλής, αποχώρησαν

Επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί ανάμεσα στον Μητροπολίτη Ιερεμία και τους επισήμους που είχαν πάει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Μεγαλόπολη για την επιμνημόσυνη δέηση για τους 212 εκτελεσθέντες πατριώτες.

Κατά την είσοδο των επισήμων στον ναό ο δεσπότης τους έκανε παρατήρηση γιατί άργησαν για λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης ο Μητροπολίτης Ιερεμίας δεν αρκέστηκε σε μια απλή παρατήρηση αλλά σε πολύ έντονο ύφος έκανε μακροσκελείς παρατηρήσεις που αφορούσαν και στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, αλλά και γενικά όλους τους επισήμους που μεταξύ άλλων ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας.

Η αντίδραση των καλεσμένων ήταν άμεση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να προτρέπει και τους υπόλοιπους και τελικά να αποχωρούν όλοι από την εκκλησία.

Σύμφωνα με όσα λένε παρόντες στο επεισόδιο, πρόκειται για στιγμές με μεγάλη ένταση.

Οι επίσημοι τελικά αποχώρησαν και στην συνέχεια πηγαίνουν προς το μνημείο για να κάνουν κατάθεση στεφάνων.

protothema

This entry was posted on Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου, 2015 at 22:22 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply