Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πώς ένα ζευγάρι έπεισε τα παιδιά του να κάνουν μπάνιο χρησιμοποιώντας ένα… μανιτάρι (εικόνες)

19 Φεβρουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ
μανιταριΕνα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παιδιών σε μικρή ηλικία, είναι η συνεχόμενη άρνηση τους να κάνουν μπάνιο. Προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, ένα ζευγάρι χρησιμοποίησε μια πραγματικά περίεργη τακτική.

Σε μικρή ηλικία, τα παιδιά μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ευκολόπιστα. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον ένα ζευγάρι, που έπεισε τα δύο παιδιά της οικογενείας πως έχουν και τρίτο αδερφάκι, με την μορφή… μανιταριού. Μάλιστα, έβαλαν το νέο μέλος της οικογένειας και στο οικογενειακό άλμπουμ, στην προσπάθεια τους να αλλάξουν την σχέση που έχουν τα παιδιά τους με την μπανιέρα.

Αφού είπαν στα παιδιά τους πως ο αδερφός τους αρνήθηκε να πλυθεί και μεταμορφώθηκε σε μανιτάρι, κατάφεραν να κάμψουν κάθε αντίσταση τους προς την καθαριότητα. Μια ομολογουμένως… αμφιλεγόμενη τακτική.

Δείτε τις φωτογραφίες του οικογενειακού άλμπουμ:iefimerida

This entry was posted on Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2015 at 23:51 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply