«Συγκλονισμένος», δηλώνει ο κατηγορούμενος

χειροπεδες«Είναι ένα παιδί “κλειστό”, δεν έχει πολλούς φίλους και δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα ερωτικές σχέσεις», λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 24χρονου που συνελήφθη για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, κ. Ευάγγελος Ζαμπίτης, δηλώνει ότι ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με μόνη υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε μήνα στην ανακρίτρια και να εμφανίζει τα έγγραφα από τους ψυχιατρικούς ελέγχους που θα γίνονται.


Ο κ. Ζαμπίτης θεωρεί ό,τι αυτή η απόφαση είναι από τις πιο σοφές δικαστικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν άδικη. Ο νεαρός αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και αυτό συνετέλεσε στην λήψη αυτής της απόφασης.

Ο 24χρονος ομολόγησε την ύπαρξη παιδικού πορνογραφικού υλικού στον υπολογιστή του, αλλά σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν υπήρξε ποτέ και καμία ασελγής πράξη σε ανήλικο.

Στον υπολογιστή του και στον φάκελο με το πορνογραφικό υλικό απλά υπήρχαν και απλές φωτογραφίες με παιδιά από το στενό του περιβάλλον και αυτό ήταν το λάθος του που οδήγησε τους αστυνομικούς να υποπτευθούν ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος είναι συγκλονισμένος από όλα αυτά που ζει τις τελευταίες μέρες. Έχει τελειώσει πληροφορική. Είναι ένα παιδί «κλειστό», δεν έχει πολλούς φίλους και δεν είχε ποτέ μέχρι σήμερα ερωτικές σχέσεις.


Έχει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα που πηγάζουν από τα χρόνια της εφηβείας που υπήρξε θύμα bullying στο σχολείο. Ήταν από τότε ένα παιδί απομονωμένο από παρέες και έχει ζητήσει αρκετές φορές ψυχολογική υποστήριξη στο παρελθόν.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.