Σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών στην Πτολεμαΐδα για κλοπή

ποτα 1Συνελήφθη την Δευτέρα (26.01.2015) το απόγευμα στον Κρόκο Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ένας 56χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι 56χρονος εισήγαγε λαθραία από το εξωτερικό φιάλες αλκοολούχων ποτών, αφαιρούσε από αυτές τις ξενόγλωσσες επιγραφές, επικολλούσε τις ελληνικές επιγραφές και τις ταινίες ασφαλείας και στην συνέχεια τις διέθετε προς πώληση στην αγορά.
ποτα 2
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικής εκπροσώπου και κλιμακίου του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Μακεδονίας, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• τριακόσιες σαράντα μία (341) φιάλες με διάφορα οινοπνευματώδη ποτά,
• σαράντα τρία (43) δέματα με διάφορες αυτοκόλλητες ετικέτες από μάρκες αλκοολούχων ποτών (στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα),
• μία (1) σακούλα απορριμμάτων περιέχουσα ξενόγλωσσες ταινίες σφράγισης φιαλών αλκοολούχων ποτών, ξενόγλωσσες χρησιμοποιημένες ετικέτες αλκοολούχων ποτών και ξενόγλωσσες χρησιμοποιημένες αυτοκόλλητες ταινίες σφράγισης χαρτοκιβωτίων και
• ένα (1) καρτελάκι με έξι (6) αυτοκόλλητα μάρκας αλκοολούχου ποτού.

Οι παραπάνω φιάλες αφού κατασχέθηκαν, στην συνέχεια παραδόθηκαν στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Μακεδονίας για την επιβολή των προβλεπόμενων δασμών.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών στην Πτολεμαΐδα για κλοπή

Την Δευτέρα επίσης (26-01-2015) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο ανήλικες ελληνίδες, 17 χρονών, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενες αφαίρεσαν από κατάστημα ειδών ένδυσης στην Πτολεμαΐδα, ρούχα αξίας τετρακοσίων είκοσι ευρώ (420,00€) περίπου, τα οποία φόρεσαν και κατόπιν βγήκαν από το κατάστημα χωρίς να πληρώσουν το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο στο ταμείο. Ωστόσο έγιναν αντιληπτές από τον 51χρονο ιδιοκτήτη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Τα ρούχα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.