Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σοκ στις ΗΠΑ: Συνιδρυτής δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου εκτέλεσε εν ψυχρώ τον σύζυγο της πρώην γυναίκας του (εικόνες)

21 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

MINH NGUYENΣυνιδρυτής δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, δολοφονεί τον άντρα της πρώην γυναίκας του μπροστά σε αυτήν και τα τρία παιδιά τους
Πρόκειται για τον

38χρονο Minh Nguyen, που ίδρυσε μαζί με συνεργάτη του το 2002 το δημοφιλές, πριν το Facebook, κοινωνικό δίκτυο PLAXO και ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του άντρα της πρώην γυναίκας του. Ο δράστης πυροβόλησε τον άντρα της πρώην συζύγου του, ενώ παρόντες ήταν η ίδια και τα τρία παιδιά τους.

Το θύμα με την πρωην γυναίκα και τα παιδιά του 38χρονου

Ο 38χρονος, μπήκε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, για να επιστρέψει ένα από τα τρία παιδιά τους και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άνδρα της πρώην συζύγου του, ενώ φίλοι του δράστη μαρτυρούν πως είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Το σπίτι

Ο δράστης, που έχει σημειώσει σημαντική καριέρα στον χώρο της τεχνολογίας, συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό και αντιμετωπίζει την κατηγορία δολοφονίας πρώτου βαθμού, χωρίς εγγύηση.

ο δράστης

Το Plaxo είναι ένα διαδικτυακό βιβλίο επαφών και κοινωνικό δίκτυο, που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική. Αποθηκεύει και οργανώνει τις επαφές του χρήστη, ενώ δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους.


iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2015 at 10:55 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply