Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή ΠΕ Γρεβενών Χρίστου Λιόλιου (εικόνες)

21 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Σε υπηρεσίες, φορείς, καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης των Γρεβενών, αλλά και στην εκδήλωση του Κώστα Γκιουλέκα στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 19-1-2015
λιολιοσ 22
Ο κ. Λιόλιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη των υπηρεσιών, τους εργαζομένους και τους επαγγελματίες της πόλης σχετικά με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τη σταθερότητα που πρεσβεύει η παράταξη του.


λιολιοσ 27
λιολιοσ 19
λιολιοσ 18
λιολιοσ 20
λιολιοσ 17
λιολιοσ 16
λιολιοσ 15
λιολιοσ 14
λιολιοσ 13
12
λιολιοσ 11
λιολιοσ 10
λιολιοσ 9
λιολιοσ 8
λιολιοσ 7
λιολιοσ 6
λιολιοσ 5
λιολιοσ 4
λιολιοσ 3
λιολιοσ 2
λιολιοσ 1

λιολιοσ 26
λιολιοσ 25
λιολιοσ 24
λιολιοσ 23
λιολιοσ 22
λιολιοσ 21

Παράλληλα, ανοιχτό κάλεσμα απεύθυνε προς όλους τους αρμόδιους επικεφαλείς φορέων, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα της ΠΕ Γρεβενών και τους φορείς της εκπαίδευσης. Ο κ. Λιόλιος τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους και ικανούς να προσφέρουμε τα μέγιστα στον τόπο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λιόλιος παραβρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του κ. Κώστα Γκιουλέκα, υποψηφίου Βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας το μήνυμα ενότητας κόντρα στην κρίση της εποχής και στην αμφισβήτηση των αξιών του τόπου μας.

Περισσότερα εδώ

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2015 at 00:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply