καστροΣε αυτό πέρασε το μήνα του μέλιτος η βασίλισσα Βικτωρία
Το κάστρο όπου η βασίλισσα Βικτωρία του Ηνωμένου Βασιλείου πέρασε το μήνα του μέλιτός της στο Perthshire της Σκωτίας, πρόκειται να μετατραπεί σε ένα ξενοδοχείο υπερπολυτελείας έξι αστέρων.

Οι εργασίες στο κάστρο Taymouth Castle του 19ου αιώνα, που βρίσκεται στο χωριό Kenmore ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε λίγους μήνες.

Το ξενοδοχείο υπολογίζεται ότι θα ανοίξει τις πύλες του για τους επισκέπτες του σε ένα εξάμηνο, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, αποσκοπώντας να γίνει ένας από τους πιο αριστοκρατικούς προορισμούς της Σκωτίας.

Ο πρώην επιθεωρητής της αστυνομίας και νυν υπεύθυνος για τη μεταμόρφωση του ακινήτου, Robin Barrasford, σχεδιάζει να επενδύσει 3,2 εκατ. λίρες Αγγλίας στην ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου, το οποίο έχει ήδη δεχτεί χρηματοδότηση αξίας 23 εκατ. λιρών για την αποκατάστασή του.

Ο ίδιος εκτιμά, ότι η εμπειρία του στην ανάληψη παρόμοιων έργων σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δύο κάστρων στη Γαλλία, θα τον βοηθήσει πολύ στο εγχείρημά του. Ελπίζει ακόμη, ότι με την ολοκλήρωσή του θα ενισχυθεί και η οικονομία της περιοχής, αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας σε τοπικές επιχειρήσεις.

καστρο

καστρο2

καστρο3

καστρο5

καστρο4

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.