Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φλώρινα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα με 11 κιλά κάνναβης!

5 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα…

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑΤην Κυριακή (04-01-2015)ωστην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν τέσσερα άτομα: έναν 30χρονο Έλληνα υπήκοο και τρεις Αλβανούς , 25, 41 και 26 χρονών, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής, πλησίασαν δύο άγνωστα άτομα, που τοποθέτησαν δύο ταξιδιωτικούς σάκους και στην συνέχεια εκμεταλλευόμενοι το το σκοτινό περιβάλλον και το δύσβατο της περιοχής, κατάφεραν να διαφύγουν προς το Αλβανικό έδαφος, ενώ το όχημα κατευθύνθηκε προς την Καστοριά.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να σταθμεύσουν για να ελέγξουν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο 30χρονος οδηγός του, παρά τα επανειλημμένα σήματά τους, δεν συμμορφώθηκε και ξέφυγε προσωρινά την σύλληψη αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στην προσπάθεια του οδηγού να εγκαταλείψει τους δύο ταξιδιωτικούς σάκους κοντά στην Κρυσταλλοπηγή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να συγκεντώσουν τους ταξιδιωτικούς σάκους, οι οποίοι περιείχαν δέκα (10) νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους έντεκα κιλών και επτακοσίων δέκα γραμμαρίων (11.710 γρ.)

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (25, 41 και 26 χρονών) οι οποίοι επέβαιναν σε δεύτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και λειτουργούσαν υποστηρικτικά, γιατί όπως προέκυψε παρέμειναν σε απόσταση από το σημείο φόρτωσης των ναρκωτικών προκειμένου να ενημερώσουν για πιθανό αστυνομικό έλεγχο.

Συνολικά κατασχέθηκαν :

• κάνναβη, συνολικού βάρους 11.710 γραμ.,
• δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
• πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και
• το χρηματικό ποσό των χιλίων σαράντα ευρώ 1.040,00€

Τα δύο άτομα που μετέφεραν τους ταξιδιωτικούς σάκους και διέφυγαν προς την Αλβανία, αναζητούνται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2015 at 22:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply