Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πυρήνες της Φωτιάς για τον Ξηρό: «Για την προσπάθεια άξιζε…»

5 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΞΗΡΟΣΚείμενο υπό τον τίτλο «Για την προσπάθεια άξιζε…» και την υπογραφή «Πυρήνας φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι συγγραφείς του κειμένου ουσιαστικά παραδέχονται πως υπήρχε σχέδιο απόδρασης. «Δεν πρόκειται να χαρίσουμε ούτε μια λέξη που θα ξεκλείδωνε πληροφορίες στον εχθρό. Η απόδραση από τη φυλακή είναι ο μόνος σκοπός και προορισμός ενός αιχμάλωτου αναρχικού αντάρτη πόλης» ξεκινά το κείμενο.

Οι ίδιοι υπονοούν ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν λέγοντας: «Δεν υπάρχει νίκη ή ήττα, υπάρχει μόνο αγώνας. Ξέρουμε πως το αναρχικό αντάρτικο πόλης και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είναι μια μάχη ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Σε αυτή τη μάχη μπορεί να χαθούν όπλα, εκρηκτικά, κρησφύγετα, αυτοκίνητα, χρήματα, όμως όλα αυτά ξαναβρίσκονται. Αυτό που δεν χάνεται είναι οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που μάς έκαναν να νιώσουμε ότι η μέρα μας θα έρθει και θα πούμε “αντίο” στη φυλακή χωρίς επιστροφή.»

«Η λερναία Ύδρα των Πυρήνων της Φωτιάς δεν πρόκειται να σταματήσει. Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή» καταλήγει το κείμενο.

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2015 at 22:39 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply