Έως τις 18:00 την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Εντονες αντιδράσεις προκαλούν οι παράνομες χρηματοδοτήσεις από τη διοίκηση των ΕΛΤΑ που φέρνει στο φως το πόρισμα ΡακιντζήΣήμερα Τετάρτη, έως τις 18:00 θα μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν τις βεβαιωμένες οφειλές τους στο αυτοματοποιημένο δίκτυο καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι πολίτες πρέπει να προσκομίζουν εκτυπωμένη την ταυτότητα πληρωμής της οφειλής τους (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος, τέλη κυκλοφορίας).

Στην ιστοσελίδα www.elta.gr, πεδίο «Δίκτυο Καταστημάτων», «Πίνακα Ταχυδρομικών Καταστημάτων που λειτουργούν με συνεχόμενο ωράριο» οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τα 30 καταστήματα στον νομό Αττικής και τα 29 στην περιφέρεια της χώρας.

Πιθανή η παράταση για τέλη κυκλοφορίας

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 λήγει κανονικά η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Μετά από αυτή την ημερομηνία όσοι δεν έχουν πληρώσει τα τέλη θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ισόποσο με την αξία των αρχικών τελών εις διπλούν.

Από το πρωί της Τρίτης σχηματίζονται ουρές στις τράπεζες και στα ΕΛΤΑ από τους φορολογούμενους που σπεύδουν την τελευταία στιγμή να τακτοποιήσουν φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι από το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 οι κάτοχοι αυτοκινήτων – moto μπορούν να εκτυπώνουν από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2015, προκειμένου να τα εξοφλήσουν στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Οικονομικών, εφόσον συνεχιστεί η ίδια ροή πληρωμών, πιθανόν να δοθεί παράταση 2-3 ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου ή την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015. Το 2014 είχε δοθεί παράταση 2 εργάσιμων ημερών μέχρι και τις 3-1-2014.


δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.