2Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης συγχαίρουν τους μαθητές των Τομέων Γεωπονίας, Διοίκησης και Οικονομίας και Πληροφορικής για την άριστη συνεργασία και το πνεύμα ομαδικότητας που επέδειξαν κατά την υλοποίηση της κοινής δράσης των τομέων.

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια συμμετοχής των παιδιών σε καινοτόμες δράσεις που στοχεύουν σε ένα σύγχρονο, ανοικτό στην κοινωνία Σχολείο.
Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 στην πλατεία δημαρχείου οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης παρουσίασαν σε μαθητές των σχολείων του Δήμου και στην τοπική κοινωνία της Δεσκάτης τα αποτελέσματα της σχολικής τους δράσης: «Μεταποίηση, τυποποίηση και προώθηση τοπικών αγροτικών προϊόντων». Στα εργαστηριακά μαθήματα του ΕΠΑ.Λ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ οι μαθητές εφαρμόζουν γνώσεις Τεχνολογίας Τροφίμων, Μάρκετινγκ και Πολυμέσων.

Με Συνεργασία, Δημιουργικότητα και Σωστή Καθοδήγηση παρασκευάζουν, τυποποιούν και προωθούν προϊόντα, προάγοντας τη Νεανική Επιχειρηματικότητα.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:
Μεταποίηση, τυποποίηση
και προώθηση
τοπικών αγροτικών προϊόντων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:

1. Μαρμελάδα Μήλο με Πορτοκάλι
2. Μαρμελάδα Μήλο με Ρόδι
3. Κομπόστα Μήλο με Κανέλα
4. Γιαούρτι Πρόβειο Παραδοσιακό
5. Κουλουράκια και κριτσίνια

ΓΝΩΣΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ- ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Ευχαριστούμε το Δήμο Δεσκάτης και τις τοπικές επιχειρήσεις που ενεθάρρυναν και υποστήριξαν έμπρακτα τη δράση των μαθητών του σχολείου μας.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Καλές Γιορτές

Ο Σύλλογος Διδασκόντων &
η Διευθύντρια
του 1ου ΕΠΑ.Λ. Δεσκάτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.