Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποστολόπουλος: Ο μεσάζων που ήταν συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, στενός φίλος του Νίκου Αθανασάκη και των ΑΝΕΛ…

19 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

APOSTOLOPOYLOSΣύμβουλος προέδρων κομμάτων, υπουργών και τραπεζών δήλωνε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που οι Ανεξάρτητοι Ελληνες κατηγορούν ότι προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή τους Παύλο Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του είχε συστηθεί ως πρώην στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο ίδιος δήλωνε πως είχε διατελέσει σύμβουλος των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος τράπεζας. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου ήταν και στενός φίλος του πρώην υπουργού Νίκου Αθανασάκη.

Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά τα έχει ανεβάσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο site επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο κ. Αποστολόπουλος ήταν έμμισθος οικονομικός σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος μάλιστα είχε φωτογραφηθεί σε διάφορες συναντήσεις κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών του κόμματος.

Εξάλλου, ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταμάτης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2014 at 22:06 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply