Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις του Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας στα Γρεβενά

16 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣΤο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Υπουργείο Ανάπτυξης επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τ. Κοψαχείλης, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Ζωικής Παραγωγής κ. Λ. Χατζηζήση, με στόχο την ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας στα Γρεβενά.

Ο κ. Βουλευτής συναντήθηκε αρχικά με τον καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής του ιδρύματος κ. Γ. Ζέρβα, με τον οποίο συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που εντοπίζονται στην οργάνωσης της γεωργοκτηνοτροφίας στη χώρα μας καθώς και την ανασυγκρότησή της μέσω συγκεκριμένων προτάσεων, μία εκ των οποίων θα είναι η ίδρυση κτηνοτροφικών πάρκων στα Γρεβενά. Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος είναι πρωτοπόρος σε αυτή τη σύγχρονη δομή της κτηνοτροφίας, χαρακτήρισε την πρόταση του Βουλευτή ως ιδιαίτερα αξιόλογη και καινοτόμο, η οποία θα συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξη των Γρεβενών.

Στη συνέχεια ο κ. Κοψαχείλης συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ. Ιατρίδη, με κυρίαρχο θέμα τις επιδοτήσεις και την έγκυρη τακτοποίηση των γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων για την άμεση εκταμίευσή τους. Επιπλέον, τέθηκαν υπόψη του κ. Ιατρίδη και μία σειρά από άλλα σημαντικά θέματα όπως ο εξηλεκτρισμός ποιμνιοστασίων, η δημιουργία φραγμάτων, η αγροτική οδοποιία και νέα επενδυτικά προγράμματα στον γεωργοκτηνοτροφικό χώρο.

This entry was posted on Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2014 at 23:31 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply