Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κυκλώματα επιτηδείων κλέβουν φάρμακα από τα νοσοκομεία

16 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στα ίχνη κυκλωμάτων που κλέβουν φάρμακα υψηλού κόστους από τα φαρμακεία των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ και τα πουλάνε στο εξωτερικό, βρίσκονται οι διωκτικές ακτές.

klophΣύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ το φαινόμενο έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον της Interpol.

Ελληνικά νοσοκομειακά φάρμακα έχουν βρεθεί να διακινούνται στις αγορές ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Αγγλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, τα νοσοκομειακά φάρμακα είτε βγαίνουν σταδιακά μέσα από τα κρατικά φαρμακεία, είτε γίνονται παράνομες συναλλαγές κατά το στάδιο της παραλαβής τους, το οποίο είναι και το επικρατέστερο σενάριο.

This entry was posted on Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2014 at 17:17 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply