Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο υπο σύσταση σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Γρεβενών στον Αντιπεριφερειάρχη Ε. Σημανδράκο, παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Ομοσπονδίας (video)

13 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

αμεαΜια απαίτηση χρόνων της κοινωνίας των Γρεβενών γίνεται πράξη χάριν της πρωτοβουλίας των ατόμων με ειδικές ανάγκες των Γρεβενών καθώς και ευαισθητοποιημένων πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Το πρώτο κάλεσμα έγινε στα τοπικά ΜΜΕ ενημέρωσης κάτι που κινητοποίησε άμεσα τη δραστήρια περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τους τοπικούς φορείς των Γρεβενών.

Τα νέα μέλη του υπο συσταση συλλόγου έλαβαν άμεσα τη στήριξη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας της οποίας το Προεδρείο (Μιχάλης Μίγγος και Βασίλης Κούτσιανος) επισκέφθηκαν τα Γρεβενά προκειμένου να συζητηθούν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και οι ανάγκες που θα προκύψουν.

Αντιπροσωπεία μάλιστα του υπο συσταση συλλόγου και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο ο οποίος τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και το σύνολο των τοπικών φορέων και της κοινωνίας των Γρεβενών θα σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των ΑΜΕΑ.simandrakos.blogspot

This entry was posted on Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2014 at 23:56 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply