deyag GREVENAΟλοκληρώθηκε την Παρασκευή (12-12) στο τριμελές Κακουργιοδικείο Κοζάνης, η εκδίκαση ενός μέρους της πολύκροτης υπόθεσης της ΔΕΥΑ Γρεβενών, που αφορούσε στην περίπτωση αποδοχής εικονικών τιμολογίων ύψους 1.369.000€.

Το δικαστήριο επέβαλλε, στον πρώην διευθυντή της επιχείρησης Β.Σπάτα ποινή κάθειρξης 10 ετών χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, στον κ.Κανδύλη 3 χρόνια φυλακή με δικαίωμα έφεσης που έχει ανασταλτική ισχύει, και από 3 χρόνια φυλακή με αναστολή στον πρώην Αντιπρόεδρο της επιχείρησης Σ.Χατζηγεωργίου και στην οικονομολόγο, εργαζόμενη της επιχείρησης Μ.Μίχου.

Αθώους έκρινε τους πρώην Δημάρχους Α.Ζιώγα και Γ.Νούτσο*, τον πρώην Αντιδήμαρχο Χ. Παπαξάνθη και τον κ. Τατόγλου.

«Ένα τμήμα της υπόθεσης ολοκληρώθηκε, αναμένουμε και την εκδίκαση των υπολοίπων υποθέσεων που αφορούν την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Γρεβενών» δήλωσαν στο Star-fm.gr νομικοί κύκλοι.

*Για τον πρώην Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Νούτσο,  αυτή είναι η δεύτερη αθωοτική απόφαση για υπόθεση της ΔΕΥΑΓ. Δείτε τι έγραψε το blog Aetos στις 24 Οκτωβρίου εδώ.

O  ίδιος μετά, στο ίδιο blog,  έγραψε (Δείτε εδώ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.