Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογό της!

12 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η Αθηνά Ωνάση έπεσε από το άλογο της κατά τη διάρκεια διαγωνισμού υπερπήδησης εμποδίων με άλογα στη Γενεύη. Το άλογο τραυματίστηκε σοβαρά και υπεβλήθη σε ευθανασία.

wnash atyxhmaΗ Αθηνά Ωνάση έπεσε από το άλογο της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για την 54 διεθνή επίδειξη υπερπήδησης εμποδίων με άλογα στη Γενεύη της Ελβετίας.

H 29χρονη κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση είχε το ατύχημα με το 11χρονο άλογο Z-Zang. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Matin, η Αθηνά χτύπησε ελαφρά, αλλά το άλογο τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με γερανό.

Κατά την εξέταση του αλόγου, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα worldofshowjumping.com, οι ειδικοί διαπίστωσαν, ότι δεν μπορεί να επανέλθει και για να μην υποφέρει, του έκαναν ευθανασία.

Η τελευταία φορά που η Αθηνά Ωνάση διαγωνίστηκε με το ίδιο άλογο, ήταν στις 7 Δεκεμβρίου στο Gucci Paris Masters στη Γαλλία.

 

 thetoc

This entry was posted on Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2014 at 15:52 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply