Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βίντεο: Μπουνιές και βρισιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων

5 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πιάστηκαν στα χέρια οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Ωραιόκαστρο. Μπουνιές και βρισιές (Vid)

wraiokasto tsakwmosΣτα χέρια πιάστηκαν δημοτικοί σύμβουλοι στο Ωραιόκαστρο. Αντάλλαξαν βρισιές, αλλά και μπουνιές. Η κατάσταση λίγο έλειψε να βγει εκτός ελέγχου. Ευτυχώς υπήρχαν ορισμένοι ψύχραιμοι που συγκράτησαν τους πιο θερμόαιμους δημοτικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, η ένταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό για την απόφαση του δήμου να μεταφέρει την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου από τον Πεντάλοφο στο Παλαιόκαστρο, είχε ως αποτέλεσμα -στο περιθώριο της συγκέντρωσης κατοίκων και φορέων- να φέρει στα χέρια τον αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω με τον τέως Αντιδήμαρχο της Καλλιθέας.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο που προηγήθηκε ανάμεσα στον τέως δημάρχο Ωραιοκάστρου με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης…

Όπως σημειώνει το politesoraiokastrou.gr, για την συμπλοκή υπήρξε παράκληση από τους κατοίκους και τα μέλη της ανοικτής συγκέντρωσης να μη δοθεί δημοσιότητα, κάτι που έγινε σεβαστό. Το θέμα όμως, τέθηκε -προ ημερήσιας διάταξης – στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΗΚΕΩ, -συμμετείχε ο Γ. Τσολάκης- ο οποίος μίλησε για τα γεγονότα, αποφασίζοντας μάλιστα να εκδοθεί και κάποιο ψήφισμα καταδίκης της βίας.

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2014 at 11:35 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply