Τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου
PANATHINAIKOSΤρεις σερί νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τις οποίες έχει καταφέρει να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Μετά όμως τη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στο Φάληρο οι «πράσινοι» δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στον έναν βαθμό τους Πειραιώτες και για αυτό τον λόγο θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο αποκτά χαρακτήρα δοκιμασίας για το «τριφύλλι», το οποίο την Κυριακή έχει να παίξει και με τον Αστέρα στην Τρίπολη, άλλη μία δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.

Όλες αυτές τις μέρες ο Γιάννης Αναστασίου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για τη διάταξη της ομάδας και τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-3-2-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Λαγό.

Πιο μπροστά θα παίξουν οι Καρέλης και Μπούι, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπέργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ντίνας, Δώνης, Ρισβάνης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Πέτριτς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ατζαγκούν, Σπυρόπουλος και Πράνιτς, με τον τελευταίο να βρίσκεται στην πατρίδα του λόγω οικογενειακού προβλήματος.

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.