Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο Δ.Σ. του Ε.Χ.Κ.ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ: Δεν περισσεύει κανείς…

22 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ 2Την Τετάρτη 19-11-2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Ε.Χ.Κ.ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ παρευρισκομένων και αρκετών μελών της προηγουμένης διοίκησης.

Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας υπογράφηκε το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής .Το νέο Δ.Σ. ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη για την εθελοντική προσφορά και για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα την προηγούμενη διετία καθώς και για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την πλήρη αναβάθμιση και επέκταση του Ε.Χ.Κ.ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ.

Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις για την επίτευξη αυτού του στόχου σε συνεργασία τώρα και με τα μέλη που προέρχονται από την πλευρά του Δήμου Κόνιτσας .
Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο υπήρχε άριστο πνεύμα συνεργασίας με την πεποίθηση ότι ο αγώνας είναι για την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού και το συμφέρον της ευρύτερης περιοχής.
Η νέα διοίκηση καλεί και με μεγάλο ενδιαφέρον θα δεχτεί προτάσεις και ιδέες από όλους τους θεσμικούς φορείς και πολίτες.
Δεν περισσεύει κανείς.
Όλοι μαζί για την εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού κέντρου και κοινό όραμα μας η πλήρης αναβάθμιση του.

Γρεβενά : 20/11/2014

Από την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ.Β.

This entry was posted on Σάββατο, 22 Νοεμβρίου, 2014 at 14:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply