Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο βίντεο για το ηλεκτρονικό κάπνισμα βάζει φωτιά στο διαδίκτυο

19 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πρωτότυπη καμπάνια ασκεί κριτική στην απουσία νομοθετικού πλαισίου αλλά και στο «κυνήγι μαγισσών»
MELITZANA1Ένα νέο βιντεάκι έχει βάλει φωτιά στο διαδίκτυο και ειδικότερα στους καπνιστές ανά την χώρα. Ο λόγος για μια πρωτότυπη δημιουργία της γνωστής ελληνικής εταιρίας ηλεκτρονικών τσιγάρων Nobacco που καλεί τους καπνιστές να μάθουν μόνοι τους την αλήθεια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, διεκδικώντας παράλληλα το δικαίωμά τους στο «άτμισμα».

Το βίντεο με τίτλο «Melitzanistas» ξεκινάει με τη δήλωση «Είναι γεγονός… Η μελιτζάνα περιέχει νικοτίνη!» και ακολουθεί μπαράζ κωμικών συνθημάτων όπως «Τόσα χρόνια μάς κορόιδευαν… πετάξτε τις μελιτζάνες από το σπίτι!» και «Σκάνδαλο στην Κυψέλη! Τον τάιζε 25 χρόνια Ιμάμ!».

Η πρωτότυπη καμπάνια κάνει έμμεση κριτική στην απουσία νομοθετικού πλαισίου αλλά και στο «κυνήγι μαγισσών» στο οποίο έχει επιδοθεί μέρος των μίντια, εξισώνοντας χιουμοριστικά τη νικοτίνη που περιέχεται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με τη (σίγουρα μικρότερη) ποσότητα νικοτίνης που περιέχεται στη γνωστή μας μελιτζάνα!

Και αν δεν ξέρατε ότι η μελιτζάνα περιέχει νικοτίνη, σύμφωνα με το «The New England Journal of Medicine» το ίδιο ισχύει και για τη ντομάτα, αλλά το κουνουπίδι!

Δείτε το βίντεο καθώς και φωτογραφίες…

MELITZANA2 MELITZANA3

newsbeast

This entry was posted on Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου, 2014 at 21:52 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply