Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τιμολέων Κοψαχείλης στον Star-fm 933: «Έχουμε πολλά μέρη στα Γρεβενά για να δείξουμε στους επισκέπτες… » (audio)

14 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

«Η Γρεβενιώτικη γη κρύβει πολλές εκπλήξεις» – Ακούστε την συνέντευξη
ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ STAR-FMΓια τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για ζητήματα που αφορούν στα Γρεβενά, αναφέρθηκε την Παρασκευή (14-11-14), ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης μιλώντας στον Star-fm 933.

«Η Γρεβενιώτικη γη κρύβει πολλές εκπλήξεις»

Για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού, ανέφερε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις έτσι ώστε να βοηθηθούν όλα τα χωριά που βρίσκονται κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο το οποίο θα εκσυγχρονισθεί…
«Έχουμε πολλά μέρη στα Γρεβενά να δείξουμε στους επισκέπτες… αλήθεια πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι στο Καστρί (στο Πολυνέρι) Γρεβενών υπήρχε ένας από τους μεγαλύτερους ναούς των Ελληνιστικών χρόνων, και που θα γίνει επισκέψιμος στα τέλη του 2015…»

τασουλασΜίλησε επίσης για την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Τουρισμού κ Τασούλα αλλά και με την ΓΓ του Υπουργείου κα Μενδώνη όπου τέθηκε το ζήτημα της επίσπευσης της μεταφοράς της Εφορίας Αρχαιοτήτων στα Γρεβενά.

«Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος προθυμοποιήθηκε να διαθέσει τον απαιτούμενο χώρο, ενώ σύμφωνα με το οργανόγραμμα έχουν ήδη τοποθετηθεί οι αρμόδιοι υπάλληλοι στα Γρεβενά…»

μενδωνη«Συζητήσαμε ακόμη και την ανάγκη της διάσωσης Βυζαντινών μνημείων στα Γρεβενά…»

Για το ΤΕΙ Γρεβενών
«Στο νέο κτίριο που κατασκευάζεται στην Μαθητική Εστία Γρεβενών, προβλέφθηκε να δοθούν 40 κλίνες σε φοιτητές…»

Για την λίμνη του Ιλαρίωνα
«Η ΔΕΗ θα πρέπει να δώσει τα ωφελούμενα ανταποδοτικά έτσι ώστε να συνδράμει στην ανάπτυξη της περιοχής… και πιθανόν να έχουμε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια του έργου…»

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

This entry was posted on Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, 2014 at 14:55 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply