Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιοι είναι οι επικεφαλής των υπερ-φορολογικών περιφερειών

14 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙΣτα χέρια τεσσάρων κορυφαίων υπηρεσιακών παραγόντων, που θα λειτουργούν σε στενή συνεργασία με την γενική γραμματέα δημοσίων εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου, περνά ο έλεγχος όλων των εφοριών της χώρας.


Η νέα φορολογική διάρθρωση της χώρας γίνεται πράξη με τις τοποθετήσεις των «υπερ-εφόρων», που αναλαμβάνουν τις περιφέρειες Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, οι οποίες θα εποπτεύουν τις ΔΟΥ.

Προϊστάμενοι Διεύθυνσης Φορολογικών Περιφερειών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνουν οι εξής:

Ο Γιώργος Αλάνης την Αθήνα, ο Ρήγας Μπάρκουλας τον Πειραιά και τη νότια Ελλάδα, ο και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα, ενώ η Γεωργία Φωτοπούλου ορίστηκε υπεύθυνη για την Πάτρα και τη δυτική Ελλάδα.

Στόχος της νέας διάρθρωσης ο καλύτερος συντονισμός και η αποτελεσματικότητα του μηχανισμού της γενικής γραμματείας εσόδων.

 

protothema

This entry was posted on Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, 2014 at 10:07 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply