Συζήτηση μεταξύ… Χανιωτών

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣΤην πρόβλεψη ότι «Το Ποτάμι» θα πάει καλά στις επόμενες εκλογές έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που συνάντησε το συντοπίτη του -Χανιώτες και οι δύο- Σταύρο Θεοδωράκη στην εκδήλωση μνήμης της Βουλής για τον Παύλο Μπακογιάννη.

Η συνάντησή τους έγινε στα σκαλιά της εισόδου της αίθουσας που έγινε η εκδήλωση και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού χαιρέτησε εγκάρδια τον επικεφαλής του Ποταμιού του είπε: «Θα πας καλά στις εκλογές. Κανόνισε μια μέρα να τα πούμε κι από κοντά».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως λένε συνεργάτες του, βρίσκει πάντα χρόνο να συζητά με τον Επίτιμο και επανειλημμένα, πολύ πριν ιδρυθεί το Ποτάμι, τα έχουν πει καλοκαίρια στο Μαράθι που κάνουν το μπάνιο τους, αλλά και σε μεγάλα κρητικά τραπέζια γεμάτα τσικουδιά και φαγητά.

Για την πρόβλεψη του Επιτίμου, πάντως, οι απόψεις στη Σεβαστουπόλεως διίστανται. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα επιβεβαιωθεί ο λόγος ενός τόσο έμπειρου πολιτικού, ενώ άλλοι (μάλλον πιο προληπτικοί…) κάνουν την αντίθετη εκτίμηση, επικαλούμενοι τη… φήμη (της «γκαντεμιάς»…) που συνοδεύει τον πρώην πρωθυπουργό.

Γρηγόρης Τζιοβάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.