ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΤην Δευτέρα (27-10-2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονου ημεδαπού, για κλοπή στα Γρεβενά.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος κατά το τελευταίο πεντάμηνο (από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Οκτώβριο του 2014), είχε αφαιρέσει από κυλικείο του Κλειστού Κολυμβητηρίου Γρεβενών διάφορα είδη συνολικής αξίας περίπου εκατό ευρώ (100 €).

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.

Σύλληψη δέκα ατόμων για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κοζάνη

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση διενέργειας απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν χθες (26-10-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δέκα (10) ημεδαποί από 22 έως 64 χρονών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος από κοινού με τους άλλους εννέα συλληφθέντες διενεργούσαν το τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΕΡ-texas holdem», μετατρέποντας το χώρο σε καζίνο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μια χάρτινη τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δυο (52) φύλλα και
• εκατόν σαράντα έξι (146) μάρκες

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ανάλογες δράσεις θα ακολουθήσουν και στο μέλλον με σκοπό την πάταξη τέτοιων παράνομων δραστηριοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.