tromaktiko spitiΤο McKamey Manor, είναι το στοιχειωμένο σπίτι που βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και δέχεται μέχρι δύο επισκέπτες την ημέρα, αφού πρώτα ερευνηθούν από τον ιδρυτή Ρας Μακ Κάμεϋ, ωστόσο παρά τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών κανείς δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει το κυνήγι.

Το κυνήγι είναι διαδραστικό για αυτό και έχει χαρακτηριστεί σαν μια πραγματική ταινία τρόμου, οι επισκέπτες “ταξιδεύουν” μεταξύ τεσσάρων τοποθεσιών, η όλη διαδικασία βιντεοσκοπείται ώστε οι θεατές να μπορούν να τη παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση από όλο τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο. Το κυνήγι διαρκεί από 4 έως 8 ώρες. Το θέμα αλλάζει κάθε χρόνο, έτσι οι δοκιμασίες που υποβάλλονται οι επισκέπτες διαφέρουν, άλλοτε τους δένουν  ή τους βάζουν μέσα σε κλουβιά γεμάτα φίδια και άλλοτε τους βάζουν να φάνε χαλασμένα αυγά.

Η επίσκεψη στο McKamey Manor είναι δωρεάν και η ιδέα γεννήθηκε πρίν από 14 χρόνια. Ο  Μακ Κάμεϋ, μεγάλος θαυμαστής των θρίλερ Psycho, Texas Chainsaw Massacre,  και The House On Haunted Hill, ισχυρίζεται ότι η τρομαχτική ατμόσφαιρα του σπιτιού οφείλεται στους καπνούς και τους καθρέπτες  και ότι η εμπειρία έχει κάνει ακόμη και άνδρες να ουρλίαζουν.

Ο Ρας και η φίλη του υπολογίζεται ότι έχουν ξοδέψει πάνω από 500.000 δολάρια για να κάνουν το σπίτι το πίο τρομαχτικό μέρος της Γής. ” Υπάρχουν τέσσερις τοποθεσίες, δημιουργημένες για τους πιο σκληρούς και αποφασισμένους να τα καταφέρουν θαυμαστές, όπως οι πεζοναύτες, όμως κανείς δεν τα έχει καταφέρει. Θεωρώ τους συμμετέχοντες φίλους μου γιατί κάνω έρευνα και περνάω χρόνο μαζί τους πρίν από το κυνήγι. Οι δοκιμασίες είναι διαδραστικές για να δείξουν στους συμμετέχοντες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν.”

Επιμέλεια: Εύη Κιόνι

news247nydailynews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.