ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΗ Ρεάλ Μαδρίτης με… βασιλική ανατροπή έφτασε στη νίκη με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα, κατακτώντας το πρώτο clasico της χρονιάς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο Νεϊμάρ έκανε το… λάθος να βάλει μπροστά στο σκορ τους Μπλαουγκράνα μόλις στο 4ο λεπτό, για να έρθει η ισοφάριση στο 35′ από τους γηπεδούχους με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ έφτασε στην ανατροπή με τον Πέπε στο 50′, ενώ στο 61′ ο Μπενζεμά «κλείδωσε» το ματς για τους Μερένχες που μείωσαν τη διαφορά από την «Μπάρτσα» και την κορυφή στον έναν βαθμό.


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (89′ Αρμπελόα), Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο (84′ Ιγιαραμέντι), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (87′ Κεντίρα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Τσάβι (60′ Ράκιτιτς), Ινιέστα (72′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Λουίς Σουάρες (69′ Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.