Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιαούρτωσε τον διευθυντή του ΙΚΑ γιατί δεν πήρε προαγωγή

14 Οκτωβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑΟΥΡΤΙΈνιωσε αδικημένος γιατί δεν προήχθη σε προϊστάμενο και… γιαούρτωσε τον διευθυντή του. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στην κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ Βόλου, όταν εξαγριωμένος υπάλληλος, που μάλιστα τυγχάνει και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ Μαγνησίας, επιτέθηκε με γιαούρτια στον διευθυντή.
Γιαούρτωσε τον διευθυντή του ΙΚΑ γιατί δεν πήρε προαγωγή.

«Με πνίγει το δίκιο. Με κυνηγάει εδώ και τρία χρόνια ένας επιχειρηματίας-ξενοδόχος στη Σκόπελο, στον οποίο έχω καταλογίσει τεράστια πρόστιμα για πολεοδομικές παραβάσεις και ο οποίος μου έκανε μήνυση. Ζήτησα νομική προστασία από την υπηρεσία και ο διευθυντής μου απάντησε: «να κόψεις τον λαιμό σου να βρεις δικηγόρο.

» Σαν να μην έφτανε αυτό, στις κρίσεις που έγιναν πρόσφατα με έκοψε από τη θέση προϊσταμένου και παραμένω απλώς ελεγκτής, μετά από 30 χρόνια προϋπηρεσίας», είπε στο «Έθνος», ο δράστης του περιστατικού, Αχιλλέας Καλυβιώτης, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία και όπως ομολογεί αναμένει να περάσει το 48ωρο για να βγει από την… κρυψώνα του.

Όπως υποστηρίζει, έχει ενημερώσει την διοίκηση του ΙΚΑ, το υπουργείο, ακόμη και τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, όλους εγγράφως, για την δίωξη που υφίσταται από τον επιχειρηματία της Σκοπέλου, ο οποίος με συνεχείς αναφορές του πετυχαίνει εντολές επανελέγχου και δεν έχει πληρώσει το πρόστιμο.

«Έχω αγανακτήσει και έφτασα σε αυτό το σημείο. Όταν πήγα το πρωί να ζητήσω το λόγο γιατί δεν με προήγαγε, μου είπε να περάσω έξω από το γραφείο του. Γύρισα, κλείδωσα την πόρτα και του έριξα το γιαούρτι», ομολόγησε και συμπλήρωσε ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα το ξανάκανε.

Ο Αχιλλέας Καλυβιώτης, πρώην πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιωλκού Βόλου, εκλέχθηκε τον περασμένο Μάιο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο, αλλά πριν ακόμη ορκιστεί, ο δήμαρχος τον διέγραψε και συνεχίζει πλέον ως ανεξάρτητος.

«Είχαμε διαφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. Του είπα ότι εδώ δεν είναι μπαράκι και εμείς δεν είμαστε Φιλιππινέζες του να μας διατάζει να κάνουμε ό,τι θέλει και επήλθε η ρήξη», ανέφερε.

έθνος

This entry was posted on Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, 2014 at 23:26 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply