Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πωλείται η διεύθυνση Ebola.com

12 Οκτωβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ώρα για μπίζνες

ebola.grΛες και είχαν προβλέψει την πρωτοφανή επιδημία: ο αμερικανός ιδιοκτήτης του Ebola.com ανακοίνωσε ότι ζητά αγοραστή για διαδικτυακή διεύθυνση.

Η τιμή είναι συζητήσιμη και εξαρτάται από τις εξελίξεις στην επιδημία Έμπολα στη Δυτική Αφρική, κυμαίνεται όμως γύρω στα 150.000 δολάρια.

Ο Τζον Σουλτζ, πρόεδρος της επενδυτικής εταιρείας Blue String Ventures και ιδιοκτήτης του Ebola.com, δήλωσε στο CNBC ότι περιμένει ενδιαφέρον από φαρμακευτικές εταιρείες.

Αρκετές διευθύνσεις που αφορούν ασθένειες ανήκουν ήδη σε φαρμακοβιομηχανίες: το Cancer.com και το Obesity.com ανήκουν στη Johnson & Johnson, ενώ το Arthritis.com ανήκει στη Pfizer και το Diabetes.com σε εταιρεία που συνεργάζεται με τη GlaxoSmithKline.

Η περίπτωση του Έμπολα είναι ωστόσο διαφορετική και οποιοσδήποτε αγοραστής του Ebola.com ίσως θα κινδύνευε να κατηγορηθεί ότι επιχειρεί να επενδύσει σε μια τραγωδία.

Ο Σουλτζ είχε αγοράσει τη διεύθυνση το 2008, με σκοπό να τη μεταπωλήσει αργότερα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που κατέβαλε.

Έχει επενδύσει και σε άλλες «υποσχόμενες» διευθύνσεις όπως το BirdFlu.com για τη γρίπη των πτηνών και GreenCoffeeExtract.com για τα οφέλη του πράσινου καφέ.

δολ

This entry was posted on Κυριακή, 12 Οκτωβρίου, 2014 at 22:06 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply