Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO (εικόνες + αποτελέσματα)

28 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας «αγκαλιά» με τον τίτλο…

μογ 4Μετά τον αριθμό 4 ακολουθεί ο αριθμός 5… Μετά τον 4ο αγώνα Enduro του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Γρεβενά, σειρά είχε ο 5ος αγώνας ( επίσης στα Γρεβενά) με τον Βασίλη Σιαφαρίκα να τερματίζει στην (γνώριμη) πρώτη θέση και να βρίσκεται μόλις ένα βήμα (ένα άλμα πρέπει να γράψουμε κανονικά) πριν την κατάκτηση του 11ου τροπαίου του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Δείτε τα αποτελέσματα της Γενικής : (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

GENIKH MOTO 5ος αγώνας

«Μαθηματικά ο τίτλος δεν κρίθηκε ακόμη αφού υπολείπεται και ο αγώνας στο Ναύπλιο, αλλά θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει ο Βασίλης Σιαφαρίκας τον τίτλο…» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ και Πρόεδρος του ΜΟΓ Γιάννης Σιούλης στο Star-fm.gr, ο οποίος έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για τους Γρεβενιώτες αθλητές αφού τρία “παιδιά”  του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Γρεβενών, βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα της Γενικής Κατάταξης:
1ος Βασίλης Σιαφαρίκας
5ος Γιάννης Παυλίδης και
9ος Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Δείτε εικόνες:

μογ 7 μογ 3 μογ 4 μογ 5 μογ 2 μογ 1 μογ 6

This entry was posted on Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, 2014 at 19:19 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply