Ομόφωνη απόφαση της ΕΠΟ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣΗ επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην εθνική ομάδα είναι πλέον γεγονός. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίασή του την εισήγηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή, για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον μέχρι πρότινος αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι αρμοδιότητες του Καραγκούνη, ο οποίος «κρεμάει» πλέον και επίσημα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, δεν έχουν καθοριστεί επακριβώς, το σίγουρο όμως είναι ότι θα έχει ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, σε μία προσπάθεια να «μπολιάσει» τους νεότερους διεθνείς με το πάθος και την αυταπάρνηση που χαρακτήριζαν τον ίδιο, κατά την πολυετή προσφορά του στην εθνική.

Ο Καραγκούνης θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κλαούντιο Ρανιέρι, για να συζητηθούν οι αρμοδιότητές του, ενώ θα υπάρξει και επίσημη παρουσίασή του από την ΕΠΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.