Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναλαμβάνει και επίσημα πόστο στην Εθνική ο Καραγκούνης

27 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ομόφωνη απόφαση της ΕΠΟ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣΗ επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην εθνική ομάδα είναι πλέον γεγονός. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ ενέκρινε ομόφωνα στη χθεσινή συνεδρίασή του την εισήγηση του προέδρου της ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή, για τη σύναψη διετούς συμβολαίου με τον μέχρι πρότινος αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι αρμοδιότητες του Καραγκούνη, ο οποίος «κρεμάει» πλέον και επίσημα τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, δεν έχουν καθοριστεί επακριβώς, το σίγουρο όμως είναι ότι θα έχει ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας, σε μία προσπάθεια να «μπολιάσει» τους νεότερους διεθνείς με το πάθος και την αυταπάρνηση που χαρακτήριζαν τον ίδιο, κατά την πολυετή προσφορά του στην εθνική.

Ο Καραγκούνης θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κλαούντιο Ρανιέρι, για να συζητηθούν οι αρμοδιότητές του, ενώ θα υπάρξει και επίσημη παρουσίασή του από την ΕΠΟ.

This entry was posted on Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου, 2014 at 15:28 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply