Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου στην Αθήνα

26 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ - ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣΣειρά συναντήσεων με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Παιδείας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης του στην Αθηνα, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Θέτοντας στο επίκεντρο των συναντήσεων τα κύρια προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών παρουσίασε σχέδια και προτάσεις στοχεύοντας στην επίλυσή τους και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ο κ.Σημανδράκος κατέθεσε πρόταση για την υποστήριξη των αθλητικών δομών της περιοχής μεταφέροντας τα χρόνια ζητήματα των αθλητικών συλλόγων και των εγκαταστάσεων τονίζοντας ειδικότερα την ανάγκη υποστήριξης του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας, ζήτημα για το οποίο τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στο Υπουργείο ειδική πρόταση.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ

Με την παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Α. Υπουργού Οικονομικών Στυλιανό Πέτσα. Ο κ. Κοψαχείλης και ο κ. Σημανδράκος τόνισαν τα σημαντικά ζητήματα της Π.Ε Γρεβενών επιτυγχάνοντας την άμεση επίλυση οργανωτικών και διοικητικών προβλήματων.

Σημαντικά επίσης ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχο Κορασίδη. Ο αγροτικός τομέας και το νέο αρδευτικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Σημανδράκο να παρουσιάζει σχέδια και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση των καλλιεργητών

This entry was posted on Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, 2014 at 20:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply