Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

26 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΠΕΡΙΦΕΡ. 1Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Αρκιτσαίος, συνοδευόμενος από την προϊσταμένη του Γραφείου Κοζάνης κ. Κουτσογεωργοπούλου.

Ακολούθησε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας και εκπροσώπους νέων αγροτών, όπου μεταξύ άλλων τέθηκαν το φλέγον ζήτημα των εκτάσεων των βοσκοτόπων που μειώνονται λόγω αλλαγής των ορίων τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην πληρωμή των ενισχύσεων, καθώς επίσης και το πρόγραμμα εγκατάστασης Νέων Γεωργών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, ώστε να προγραμματισθεί άμεσα το πλαίσιο δράσεων για την επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τους γεωργοκτηνοτρόφους. ΠΕΡΙΦΕΡ. 2

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης τόνισε από την πλευρά του ότι θα πάρει όλες τις ανάλογες πρωτοβουλίες, ώστε να βρεθούν οι λύσεις για να στηριχθεί και να ενισχυθεί έμπρακτα ο πρωτογενής τομέας που αποτελεί κορυφαία αναπτυξιακή προτεραιότητα.

This entry was posted on Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, 2014 at 17:28 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply