Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Γιώργος Παπανδρέου διαδηλωτής -Αθλητικά ντυμένος, συμμετείχε σε πορεία στους δρόμους της Νέας Υόρκης (εικόνες)

23 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

παπανδρεουΣτη Νέα Υόρκη προκειμένου να συναντηθεί με ξένους ηγέτες και στελέχη της ομογένειας ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός, δεν έχασε την ευκαιρία να κατέβει στους δρόμους του «Μεγάλου Μήλου» και να πάρει μέρος σε διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου, την Κυριακή, με αθλητική περιβολή, φορώντας ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, κατέβηκε στους δρόμους και συμμετείχε στη διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή.

Μάλιστα πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στη διαδήλωση ρωτώντας όσους τον ακολουθούν… «Εσύ θα έρθεις;» και καλώντας όλους να συμμετέχουν στην πορεία:  «Νέοι και κλιματική αλλαγή: Κάντε το χρέος σας στον κόσμο, συμμετέχετε: Αυτό θα ενισχύσει τη δημοκρατία αλλά και τη φωνή σας!», έγραψε.


iefimerida

This entry was posted on Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2014 at 22:20 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply