Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευρεία Σύσκεψη για το Φράγμα του Νεστορίου υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη

12 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, ευρεία σύσκεψη  για την πορεία του Φράγματος του Νεστορίου και την εξεύρεση λύσης,  προκειμένου να υπάρξει συνέχιση των εργασιών.


Η συνάντηση έγινε υπό την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπηρεσιών καθώς και εκπροσώπων των εργαζομένων, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στις θέσεις τους κατόπιν  διαβεβαίωσης ότι θα τους καταβληθεί ένας  μισθός  καθώς και το επίδομα αδείας από τον εργολάβο,  με την προϋπόθεση ότι θα πληρώνονται  κανονικά.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής  Μακεδονίας Θεόδωρος  Καρυπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εάν ο εργολάβος δεν τηρήσει τα σημερινά συμφωνηθέντα θα κηρυχθεί έκπτωτος. Δίνουμε μία τελευταία ευκαιρία για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αλλά και να “κινηθεί” το έργο. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να υπάρξει …οργασμός εργασιών. Οι πόροι για τη συνέχισή του άλλωστε είναι εξασφαλισμένοι και δεν θα πρέπει να φύγουμε από το χρονοδιάγραμμα διότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή»

This entry was posted on Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2014 at 15:09 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply