Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα της Γενικής Γραμματέα Β. Ευταξά για τη νέα σχολική χρονιά

11 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Πέμπτη(11/9/140), η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά σε γραπτό μήνυμά της αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μαθητές,
Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής που

αρχίζει σήμερα θέτετε όλοι σας νέους στόχους προκειμένου να κάνετε πράξη τα όνειρά σας με συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας.
Σε αυτή την πορεία πάντοτε θα υπάρχουν δυσκολίες, ποτέ όμως δεν είναι ανυπέρβλητες όταν η προσπάθεια είναι κοινή και συμβάλλουν και άλλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, στην κατάκτηση του στόχου.

Γνωρίζουμε πως εν μέσω κρίσης οι δυσκολίες αυξήθηκαν και θα πρέπει όλοι μας να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και κόπο. Άλλωστε, σύμφωνα και με την ρήση του Αριστοτέλη: «τα αγαθά κόποις κτώνται» και η γνώση είναι ένα αγαθό και σημαντικό εφόδιο για τη ζωή μας.

Στα σχολεία μας συναντάμε εκπαιδευτικούς που εκτός από τις γνώσεις και την εμπειρία διαθέτουν ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε προκειμένου να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εκπαίδευση για να μη στερήσουμε από τους μαθητές το δικαίωμα να ελπίζουν και να ονειρεύονται για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.»

This entry was posted on Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2014 at 20:38 and is filed under ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply