Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα πιο συναρπαστικά gadget της χρονιάς

31 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Αναμένονται εντός του 2014… αν όλα πάνε καλά
GADGETΕίναι σχεδόν φθινόπωρο, κάτι που σημαίνει ότι οι εταιρείες τεχνολογίας ετοιμάζονται να παρουσιάσουν έγκαιρα τα νέα προϊόντα τους (smartphones, tablets και wearable gadgets), έτσι ώστε να «προλάβουν» το καταναλωτικό κλίμα των γιορτών των Χριστουγέννων που ακολουθούν λίγους μήνες μετά.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές μπορεί να μην έχουν προχωρήσει στην παρουσίαση των παρακάτω συσκευών ακόμη, ωστόσο υπάρχει μια σχετικά «καθαρή ιδέα» του πώς θα είναι τα πιο διάσημα κινητά και ταμπλέτες, που θα κυκλοφορούν το 2015.

Όπως γράφει η Lisa Eadicicco στο Business Insider, οι συσκευές αυτές δεν έχουν παρουσιαστεί επίσημα ακόμη και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προλάβουν να βγουν στην αγορά πριν το τέλος του 2014.

Σύμφωνα όμως, με τις φήμες και τις διαρροές που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες… αυτά είναι τα πιο συναρπαστικά gadgets που θα «κλείσουν» τη χρονιά και θα αποτελέσουν την… πρόγευση των τάσεων για το 2015.

1. Το iPhone 6

2. Ένα ακόμη μεγαλύτερης οθόνης (5,5 ιντσών) iPhone

3. Το δεύτερης γενιάς iPad Air

4. Το iWatch της Apple

5. Το Nexus 6 (ή Nexus X) της Google

6. Ένα νέο Nexus tablet από τη Google

7. Το Moto X+1

8. Το Moto 360

9. Το Galaxy Note 4 της Samsung

10. Το BlackBerry Passport

newsbeast

This entry was posted on Κυριακή, 31 Αυγούστου, 2014 at 20:55 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply