Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: Ευχαριστήρια επιστολή προς Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες και απερχόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

30 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΟ Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Δακή, τους γεωγραφικούς Αντιπεριφερειάρχες, κ. Ι. Σόκουτη, Δ. Σαββόπουλο, και Γ. Δασταμάνη, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τον Πρόεδρο του Π.Σ., τον Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής,
κ. Β. Πάτρα, καθώς και όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο τόσο για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια όσο και για τη συμπαράσταση που επέδειξαν σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Εκτελεστική Γραμματέα, κ. Αναστασία Τσάτσου, για την αδιάκοπη, απρόσκοπτη συνεργασία και τη στήριξη που παρείχε στο Σύλλογο.

Αξίζει να τονίσουμε ιδιαίτερα πως κατά τη διάρκεια της θητείας τόσο ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες όσο και η Εκτελεστική γραμματέας είχαν την πόρτα και το τηλέφωνό τους πάντα ανοιχτά για άμεση επαφή και κατά το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων που ανέκυπταν καθημερινά. Παρά τα όποια προβλήματα και κάποιες φορές τις όποιες εντάσεις μπορεί να προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα, στάθηκαν δίπλα στους υπαλλήλους τους και στήριξαν με εποικοδομητικό τρόπο το έργο του Συλλόγου μας.

Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή αλλά και στην πολιτική ενασχόληση προσώπων, που προσπάθησαν για μια χρηστή δημόσια διοίκηση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τους πολίτες αυτής της Περιφέρειας.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος

Καραθανάσης Α. Δημήτρης

This entry was posted on Σάββατο, 30 Αυγούστου, 2014 at 21:35 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply